Sunday, April 10, 2011

First Journey

 Tag dari Su..Mekacih su.. =D



Nak join klik banner atau sini.

Syarat untuk mendapat hadiah percuma

1. Jadi follower blog first journey ( senang je sesape pun boleh buat ) sesape yang takde blog boleh juga,just create google akaun (
done)


2.  Copy paste n3 ini dan letak banner ( excange banner ) kat sidebar atau mana-mana anda suka (done)

3. Tag seberapa ramai kawan anda untuk join (done) :
  • ctmarqonah
  • et
  • asid
  • suri solehah
  • zunaida
  • dan saper lagi yang nak join,sila2



Contest ini akan ditutup pada 15 April 2011 dan keputusannya akan diumunkan pada 18 April 2011


1 comment:

Mrs. Asida said...

byknya nilai duit tuh.. hehe

hehe jom join GA den gak ek.. dan yang ni http://mabelleshoppe.blogspot.com/2011/04/ma-belle-shoppe-giveaway.html

:)