Wednesday, March 30, 2011

'Look a Like Contest' by Ummiaqeef & Mom's Diary

Join contest di saat akhir..hehe..Memeriahkan lagi contest ummiaqeef dan partnernya..



Kalau nak join klik banner atau sini =D
Tarikh tutup 31hb Mac 2011

Gambar yang nak diletak gambarku dengan anakku yang kedua.. Nak letak gambar yang sulung yang iras Daddy dia tak bley sebab dia dah 5tahun,syarat dia max 4tahun hehe..Takpe la,boleh je la gambar ni..Orang kata anak kami sorang ikut muka Mummy,sorang (kakak) ikut Daddy..

Nama anak : Putri Farina Arissa Binti Mohd Fairuz
Umur : 1tahun 9bulan
Nama ibu : Harizan Zuria Binti Zakaria

Nak tag :

*ET
*Asid

Sempat ke diorang? Harap2 sempat..Good luck!~


3 comments:

eT said...

Hehe...ada iras nih..
Kasi pakai shawl sama kompem org kata kembar.ngeh3..
Sempat nnti aku join.
Gudluck izan.

ummiaqeef said...

mummychacha ke? hehe.. thanks sudi join and good luck ya.. ;P

putERi-kAtEk said...

huwaaa sori menyampuk...huhuhu



ada berita baik itu pemenang CONTEST SENANG DAN MENANG WITH PUTERI KATEK

http://www.puterikatek.com/2011/04/berita-baik-utk-pemenang-contest-senang.html