Monday, June 13, 2011

GA Birthday AWA 24years

 

 Dah lama tak join GA..hehe..tak sempat nak buat. Then nie nak join GA si comel awa.. dah lama dah aku follow blog awa nie tapi blog contest ni lom so aku follow gak hehe..kira pangkat adik la hehe..

Senang aje syarat2nya.. Jom la join,klik sini okeh!~

10 hari aje tau!!!


2 comments:

mysarrasara said...

Thanks akk sbb join...
Semoga berjaya...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)